Mérleg Nap – Kos Telihold

2018.IX.25. 04:52

Már tudjuk, a Napunkkal tökéletes szemben járó Hold időszakában van a Telihold az égen. Ez időszakban tűnik fel a Magyarok Ősatya, Nimród – Orion csillagképe is .
Most a Mérleg jegyében, a “Te Vagy ” mottójú – társkapcsolat jegyében járó Nap időszakában, a szemben álló Kos jegyben jár a Hold – Telihold van épp.

Idén e tipikus őszi szembenállás pillanatnál a Keleti horizonton a Szűz jegy emelkedik fel.

Sok figyelmeztetés és tanács olvasható ki ebből az állásból a hozzáértők számára. A teljes szembenállás időszakában egy Királytrigon – levegő elemű jegyekben is látható az ég magasán. Az Énség – I. ház, itt Mérleg jegyből, a Naptól kiindulva Trigonnal – jó szöggel, érinti a Vízöntő jegyét az 5. ház – a szerelem szív és gyerekek házában járó Marsot, majd egy másik Trigont – jó szöget vetve, a haladást szimbolizáló Ikrek jegyében lévő Ég Magasa (MC) pontra mutat.

Hétköznapi nyelvezetre lefordítva ez azt jelenti, hogy:
1 – Ez időszakban mérlegelnünk kell és feladatunk lesz egyensúlyba hozni Önön valónk.
2 – Váratlan, hír vagy események, érzelmi löketet váltanak ki belőlünk.
3 – Végül minden szerencsésen alakul.

Valódi feladatunk itt saját magukkal van, mert el kell fogadnunk a helyzetet, s ez arra ösztönözzön minket, hogy beillesztve élettapasztalatunkba mi is valós sikerre tudjuk vinni elképzeléseinket.
Valóban ez az égi pillanatkép még sok tanulnivalót jelez önmagunkkal kapcsolatban is.

Most sikerrel találhatunk partnert, párt magunknak, s váratlan anyagi, gyakorlati lehetőségek is felbukkannak, ha megragadjuk az alkalmat s teszünk magunkért.
Rajta, csak tevékenyen, pozitív hozzáállással, s meglesz a méltó eredmény!

Ha úgy gondolod ezek az információk családtagjaidnak, barátaidnak, ismerőseidnek is segíthetnek, kérlek, segíts egy megosztással, tedd közkinccsé, amit most tanítottak a csillagok!

Köszönöm.

Dévai Elemér Attila – a Csillagfejtő