2023 Bika Újhold

2023. V. 19. 17:53’
Ezen a szép májusi napon sok kihívást és feladatot mutat a Bika jegyében járó Nap és Hold együttállás a külvilág térfelén. A két Fővilágosító a társ házában jó szögeket kap, de ez az ábra most nem könnyed megélésű, mint azt megszoktuk.
A képletben látható piros négyzet / Nagy Kvadrát/ négy feldolgozni való feladatot jelez. Érinti ez a támadás a szilárdan megszokott dolgainkat, váratlan, sokszor úgy érezzük, igazságtalan plusz feladatokat ró ránk ez az időszak.
A négy tengelypont, bár szilárd jegyekben van, de három tengelypont, és a Rák Mars támadott. Tehát legalább négy dolgon változtatnunk kell életünk sodrásában, hogy szerencsésen kijöjjünk e helyzetekből.
  • Skorpió a „Felkelő pont”-  Ez küzdelmet vagy elengedést igényel tőlünk.
  • Vízöntő a „Gyökér pont” –  Szükség lesz az ötletességünkre, a helyzetek megoldásához.
  • Bika jegy a „lenyugvó pont”. E jegyben erőt és segítséget kapunk épp a tudatosságot jelző Naptól és a lélek, érzelmek jelölőjétől a Holdtól. A Bika „Szilárd föld” jellegű és Vénuszi tulajdonságú jegy. Így felruház minket türelemmel, kitartással és kedvességgel. Az itt járó Nap megfontolt gondolkodást segít, a Hold lelkierővel és állhatatossággal ruház fel minket, hogy sikerrel oldjuk meg feladatainkat.
  • A haladást jelentő Zenit ponton az Oroszlán jegy van. E pont nincs támadás alatt, de szükség lesz a diplomatikus hozzáállásunkra és a hátunk fedezésére.
    Ha kellő körültekintéssel és hozzánk méltó felelősséggel, s alapossággal vállaljuk fel feladatainkat, még jól is kijöhetünk belőle. Az Oroszlán „Kimenetel pont” azt jelzi, hogy képesek leszünk uralni életünket.
Mindenkinek sikeres megoldásokat kívánok!
Ha Te ís így éled meg ez időszakot, s tetszett az elemzésem, kérlek tisztelj meg egy megosztással! Köszönöm.