Akarsz könnyebben boldogulni az életben?

 Jelentkezz online szakmai felsőfokú asztrológiai iskolámba és tágítsd a szemléletmódodat!

 Szerezz széleskörű ismereteket és emeld magad magasabb szintre!

Tudtad, hogy a csillagképek emberi és életviteli minőségeket jelképeznek? Mélyebb megismerésük tágítja a látótered, könnyebb eligazodást ad az életedben.

Szeretnél elégedett lenni önmagaddal, kiegyensúlyozottságot teremteni a hétköznapokban, uralni életed? Ehhez segít az önismeret!

Az élet viharain felülemelkedve akarsz boldogságot a magánéletedben, harmóniát a társas viszonyaidban és sikeres lenni a hivatásodban?

Ha ezekkel a kérdésekkel felkeltettem az érdeklődésedet,
akkor itt a helyed az online iskolámban!

Röviden rólam

Dévai Elemér Attila vagyok, főállású asztrológus tanár

Magyarországon az első okleveles asztrológus évfolyamhoz tartozom és megszereztem az első okleveles asztrológus tanár, szakmai felsőfokú diplomát is.

1997 óta tanítok asztrológiát és karakterisztikát.

2000-ben választottak be a Magyar Asztrológiai Szövetség 12 “Vén” közé tanácsosi minőségben néprajzi, történelmi és karakterisztikai jártasságom következtében.

Fő vonalam az asztrológiakarakterisztika tanítása és az életpálya keresés segítése, életvezetési  és üzleti tanácsadás, környezetem rezgésszintjének emelése.

Az égbolt változásainak, rezgéseinek egy ősi rendszer szerint leképzett ismereteit tolmácsolom.

Mire számíthatsz, ha csatlakozol hozzám?

 • Logikai készséged fejlődésével magasabb szemszögből fogod látni mindennapjaidat
 • Harmonizálni tudod emberi viszonylataidat munkahelyeden és privát életedben egyaránt
 • Kiváló helyzetfelismeréssel ismerve már önmagadat, erődet, adottságaidat és készségeidet könnyebben előre jutsz az életben
 • Mivel összefüggéseiben látod a világot haladásodat, célodat a felmerülő váratlan élethelyzetek ellenére is sikerrel tudod majd megvalósítani

ONLINE SZAKMAI FELSŐFOKÚ ASZTROLÓGIAI ISKOLÁMBAN AZ ALÁBBI TERÜLETEKRE NYÍLIK RÁLÁTÁSOD:

 • Az égbolt természeti törvényei
 • Valóságos őstörténet tudomány
 • Asztrológiai alapismeretek
 • Karakterisztika – embertípusok gyakorlati kezelése (profilozás)
 • Személyre szabott kommunikáció egyénekkel és csoporttal
 • Világ és magyar történelem
 • Általános földrajzi ismeretek
 • Szociológiai, pszichológiai alapismeretek
 • Problémakezelés
 • Életviteli tanácsadás

Hogyan épül fel online iskolám?

Első évfolyam

A Garabonciás

ONLINE VÉGEZHETŐ

Az első év a Garabonciás éve, magyarul magyarázok, “Magyar Á-Z-ok”.
Mágikus nyelvünk segítségével megismerjük az ég Zodiákus jegyeit, bolyongó bolygóit, szögeit, az égbolt ABC-jét, embertípusokat valamint a Magyar Pásztorasztrológia szimbólumait. Az év végére fel tudunk állítani egy horoszkópot.

Második évfolyam

A Magvető, a Javas

ONLINE VÉGEZHETŐ

A második évben az összeolvasást sajátítjuk el, kifejtések módjait, elemzési rendszereket. A magyar misztikus szinteket tanuljuk meg. A magvető vagy füvesasszony időszaka ez. Érintőlegesen megismerünk a mi tradicionális rendszerünktől eltérő többféle metódust is, pl. keleti rendszereket. A második év végére képesek leszünk kibontani, kifejteni egy horoszkóp képletet és javasolni személyre szabott lehetséges megoldásokat.

Harmadik évfolyam

A Sas

ONLINE VÉGEZHETŐ

A harmadik évben felszállunk, mint a SAS. A horoszkóp tartalmának magasabb rendű mágikus értelmezésével éves, féléves, Holdhó és pillanatkép horoszkóp elemzését sajátítjuk el és ezek viszahatását az alap Radixra. Ezen a szinten a titkok és rejtett ismeretek kerülnek felfedésre. Két horoszkóp – Szinasztria – egymásra vetítésének értelmét, eredményeit elemezzük ki. Felkészülünk a diplomamunkára és a diplomavédés után szakmai felsőfokú diplomát kap a sikeres vizsgázó. Az oklevél feljogosít, hogy ezt a tudást okleveles asztrológusként bevételi forrásként is használd.

Az online oktatás menete

  Havonta 4*45/60 perces videók jelennek meg a zárt tanulófelülelten, melyhez örök hozzáférésed lesz és akkor nézed meg, amikor időd engedi

 Logikusan felépített, vizuális, képi anyagokkal dúsított tananyagokban magyarázom el a témákat

 Folyamatosan ajánlok a témához illő irodalmat, könyveket filmeket, hanganyagokat

 Zárt Facebook csoport tagjaként belső információkkal látlak el, valamint lehetőséged nyílik beszélgetni az osztálytársakkal, akár megvitatni a tananyagokat

Végzett tanítványaim így vélekednek az iskolámról

“Amikor az Ember végre megtalálja kérdéseit Önmagáról, akkor jól tud jönni minden IGAZ segítség a világunk működésének megismerésében. Attila adta nekem ezek közül az egyik legnagyobbat.”

Attila iskolájában végzett Asztrológus vagyok.  Nem csak saját ÖNismeretem kialakításához, hanem a Mások Ön(Én)ismeretének feltárásához is. Igen, az Asztrológia megadja azon kérdésekre a válaszokat amelyek éppen időben és helyen jelekre mutatva kérdeznek bennünket arról, hogy mit, mikor, hogyan, miért, …és hogyan tovább… Miután nekem is sikerült megismernem az Asztrológia tudományának egy szeletét, az elém érkező időpillanatok és események mind más fényben tűnnek fel. Figyeld jeleidet s az eléd táruló lehetőségeket körültekintőn, jó időpillanatban ragadd meg, a megfelelő módokon! Ennek megtalálásában és kibontásában nagy segítségre számíthatsz az Asztrológiától. Így annak egy jeles Tanítójától… Dévai Elemér Atillától. Sok boldog percet kívánok a mindennapok tudatosabb megélésében!

Kiss RóbertGépészmérnök

“Az asztrológia ablakot nyitott a világra, és már kezdem jobban kiismerni az embereket”

Számomra az asztrológia tanulása nagyon sokat adott. Kezdem megismerni az embereket a segítségével, bár még néha melléfogok. Ez a többezer éves tudomány már tizenéves koromtól érdekel. Az asztrológia ablakot nyitott a világra, és már kezdem jobban kiismerni az embereket, leépítettem a környezetemben azokat, akik lehúznak és igyekszem olyanokkal foglalkozni, akik építik az önbecsülésemet és támogatnak céljaim elérésében. Szeretném elkerülni a buktatókat és szeretnék másoknak is segíteni, akik hozzám fordulnak problémájukkal. Csak a kiváltságosok láthatnak bele mások életébe, ezzel a tudással visszaélni nem szabad. Szeretném, ha emlékeznének rám, és célom, hogy elismert legyek ebben a szakmában. Tudom, hogy sokat kell még tanulnom. Nyitott vagyok a világ dolgaira és sok minden érdekel, folyamatosan olvasok és képezem magam.

Kovács Gabriella Magdolna

“olyan egységes világképet adott át ami azóta is átjárja a hétköznapokat, segít megérteni az eseményeket ami körülöttünk történik”

Szeretettel ajánlom Dévai E. Attila asztrológus tanárom, mesterem képzéseit. Mi (a Mérlegek) a férjemmel egy előadáson találkoztunk Attilával és olyan hatást gyakorolt ránk hogy azonnal bejelentkeztünk a következő oktatására. 4 évig tanultunk nála mindketten, és egy olyan egységes világképet adott át ami azóta is átjárja a hétköznapokat, segít megérteni az eseményeket ami körülöttünk történik. Az általa tanított analógiás gondolkodás a leghasznosabb tudást adja az élethez. Köszönöm.

Dr. Gergely Ákosné Tamás MáriaGazdálkodó

“Az asztrológiát alapvetően számomra azért volt fontos elsajátítanom, mert szükségét éreztem annak, hogy az eddigi történelmi, mitológiai és misztikus tudásomat elmélyítsem a segítségével.”

Kedves Attila! Célom az volt vele, hogy nagy történelmi helyzeteket, személyeket elemezzek ki vele úgy, ahogyan egy történész sem teszi/teheti. Ezzel együtt a ma politikai, geopolitikai történéseit is teljesebb spektrumon láthatom meg. Ez volt a tervem a asztrológiával. Azonban mindezeken felül, mintegy az asztrológiai tudás “melléktermékeként” az asztrológia beköltözött a mindennapokba is. Azon kaptam magam, hogy automatikusan elemzem az embereket, cselekményeket a karakterisztika segítségével, vagy egy fontosabb életeseményt/élethelyzetet a asztrológia segítségével, feltárva a nehézségeket, buktatókat, lehetőségeket. Igy az adott szituáció könnyebben megoldható, az esetleges nehézség könnyebben feldolgozható lesz. Mindez asztrológia nélkül nem menne. Ezért is örülök annak, hogy elvégeztem az iskoládat, s asztrológus lehetek.

Molnár JózsefGépészmérnök

“Örök hála Attilának, hogy elindított az asztrológia útján! Ha az Asztrológiát tanulod és használod, megváltozik a gondolkodásod, érzelemvilágod!”

Kiszélesedik a látótered, mert a „kisvilágegyetem”  ( a csillagjegyek és az előterükben mozgó bolygók) lesznek a vizsgálódásaid határa. Nyugodtabbá, kiegyensúlyozottabbá válsz, mert megtapasztalsz egy rendet, amiben élünk. Megérted saját helyed is ebben a kozmikus körforgásban. Rájössz, hogy ez a rend véletlenül nem jöhetett létre, és valami, vagy valaki fenntartja. Felmerülnek benned kérdések. Ez a modell, amit használok, mindenre alkalmazható? Emberi kapcsolatokra, folyamatokra, eseményekre, időjárásra, hangulatokat, gondolatokat magyaráz meg? Vajon hogyan működik ez a világ? Nem úgy ahogy eddig gondoltam? Vajon mindenre választ kaphatok a csillagoktól? Lehet, hogy így magabiztosabbá, nyugodtabbá, okosabbá, netán boldogabbá válok?
Lehet, hogy bízhatok is netán, ha eddig ilyen rendben működött a világunk, akkor továbbra is így lesz? Lehet hogy ad elegendő lehetőséget nekem is arra hogy kiteljesedjek abban amiben jó vagyok?  Akkor nekem is helyem van a világban? Tán még szükség is van rám egy ilyen hatalmas rendszerben? Mi is a dolgom ebben a jól működő rendszerben? Lehet, hogy nem véletlen a létem? Ha a válasz igen, akkor ez egy szerethető világ! Erre érdemes odafigyelni! Ettől érdemes tanulni! Akkor csak rajtam múlik tovább tudok-e lépni egy ilyen csodás szellemi fejlődési úton, vagy sem. Ha mindezt játékosan tehetem, akkor miért ne tenném?
Én megtettem az első lépéseket, és az alapján, amit tapasztaltam mindenkit arra bíztatok, tegye meg szintén. Egy olyan világról lebben le a fátyol, ami lenyűgözi az embert, és úgy érzi, most látja a valóságot, eddig sötétben tapogatózott csak. Másoknak is át szeretné adni ezt a látásmódot, mert az emberek nem értik mi történik velük, miért ilyen a világ.
Rajta hát emberek! Tegyük jobbá a világot az által, hogy fényt gyújtunk a saját és mások fejébe!

Szaladnya SándorVállalkozó

“Attila hiteles előadó. Azokat az ismereteket adja át, amiket önmaga is megtapasztalt, véleményét nem erőlteti rá a hallgatóságra, inkább önálló gondolkodásra ösztönöz.”

Attilát 2004- ben ismertem meg, amikor Gödöllőn indított egy okleveles asztrológus képzést. A hirdetésből láttam, hogy ez igazán nekem való lehet, mert több helyen is kerestem válaszokat az élet nagy „miértjeire”. Az asztrológia régóta érdekelt, szerettem volna bepillantást nyerni, de nem csak egy gyorstalpalló tanfolyamon, hanem kicsit komolyabban. Végül a „kicsit komolyabból” egészen más lett. A négy év alatt, amíg Attila óráin részt vehettem nem csak egy jól hasznosítható asztrológiai tudást sajátítottam el (mellyel azóta is igyekszem segíteni családom, barátaim, közvetlen környezetem életét), hanem olyan ismeretekkel is gazdagodtam, melyekre nem is számítottam. Attila közérthető, hétköznapi, sok példával szemléltetett előadásain láthatatlanul kúsztak be különleges érdekességek a történelemből, elődeink hagyományaiból, vagy a magyar nyelv „beszédes” szépségéről. Az olykor humoros, máskor szenvedélyes lobbanékonysággal zajló órák mindig változatosak, érdekesek, további kérdéseket felvetőek voltak. Számomra egy előadónál a legfontosabb tulajdonság a hitelesség. Attila hiteles előadó. Azokat az ismereteket adja át, amiket önmaga is megtapasztalt, véleményét nem erőlteti rá a hallgatóságra, inkább önálló gondolkodásra ösztönöz. Az életemben most is jelentős szerepe van az asztrológiának, változtatott a szemléletmódomon, segítségével megfontoltabb döntéseket hozok. Mindehhez hozzásegített a képzés négy éve, illetve az azt követő személyes találkozások, nyári táborok, és a legfontosabb, hogy Attila által bebizonyosodott számomra, hogy van válasz a miértekre. Köszönöm ezt neki!

Dévai Elemér Attila asztrológus tanárt nagy szeretettel és jó szívvel ajánlom tanítványainak. J

Zsolnai Nagy ZsuzsaTanár

Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb tandíj csomagot!

Egész éves tandíj 2 havi ajándékkal

Bruttó 200.000 Ft

 • Örökös hozzáférés 12 havi tananyaghoz
 • 2 havi tandíjat AJÁNDÉKBA adok
 • 1 ingyenes 60 perces konzultáció a tananyaggal kapcsolatban, mely az év során bármikor beváltható egyeztetett időpontra
 • Zárt Facebook csoport tagság
 • Feladatlapok, melyekkel menet közben ellenőrizheted a tudásod
 • Személyes horoszkóp elemzés 30% kedvezménnyel
 • 15% kedvezmény első saját könyvemből készült oktatói jegyzetből – Bevezetés a Magyar Pásztorasztrológiába és a magyar szimbólumrendszerbe
 • Előadásaim hanganyagára 50%-os kedvezmény
 • Ajánlott irodalmak

Féléves tandíj 1 havi ajándékkal

Bruttó 110.000 Ft

 • Örökös hozzáférés 6 havi tananyaghoz (a következő 6 havi tananyaghoz a második féléves tandíj befizetését követően tudsz hozzáférni)
 • 1 havi tandíjat AJÁNDÉKBA adok
 • Zárt Facebook csoport tagság
 • Feladatlapok, melyekkel menet közben ellenőrizheted a tudásod
 • Személyes horoszkóp elemzés 20% kedvezménnyel
 • 15% kedvezmény első saját könyvemből készült oktatói jegyzetből – Bevezetés a Magyar Pásztorasztrológiába és a magyar szimbólumrendszerbe
 • Előadásaim hanganyagára 50%-os kedvezmény
 • Ajánlott irodalmak


3 havi tandíj 

Bruttó 60.000 Ft 

 • Örökös hozzáférés 3 havi tananyaghoz (a következő 3 havi tananyaghoz a második 3 havi tandíj befizetését követően tudsz hozzáférni)
 • Zárt Facebook csoport tagság
 • Feladatlapok, melyekkel menet közben ellenőrizheted a tudásod
 • Személyes horoszkóp elemzés 10% kedvezménnyel
 • 15% kedvezmény első saját könyvemből készült oktatói jegyzetből – Bevezetés a Magyar Pásztorasztrológiába és a magyar szimbólumrendszerbe
 • Előadásaim hanganyagára 50%-os kedvezmény
 • Ajánlott irodalmak


Mik a teendőid?

 1. Töltsd ki a bal oldali űrlapot és kattints a sárga gombra.
 2. Hamarosan küldök Neked egy emailt minden részletes információval.
 3. Amint befizetted az online iskola díját küldöm a hozzáférést a tanulófelülethez.

Kérdésed van, amire nem kaptál választ? Keress meg elérhetőségeimen!

Bármilyen kérdésed van az iskolával kapcsolatban vagy részletfizetést kérnél, akkor kérlek egyeztessünk emailen vagy telefonon.

E-mail: csillagfejto@gmail.com
Tel.: 0620/252-6941

A bal oldali gombra kattintva elfogadod az Adatvédelmi Tájékoztatót és  az Általános Szerződési Feltételeket és hozzájárulsz ahhoz, hogy szerepeljenek az adataid adatbázisomban, továbbá hogy  a témában releváns információkat küldjek (pl. könyvek, előadások) e-mailben neked (eDM). Adataid a törvénynek megfelelően nálam biztonságban lesznek.