Egyéni horoszkóp elemzés

“Izgalmas volt megtudnom, hogy mennyi mindent rejt a születési horoszkóp, a Radix, mely a pontos születési idő (Óra, perc is kell) és hely ismeretében állítható be. Már születésünk pillanatában tudjuk az életünk főbb eseményeit. Köszönöm ezt a csodálatos élményt és rengeteg tudást, amit Attilától kaptam. Legszebb születésnapi meglepetés volt! Skype-on mondta el Attila a Radixomat és a sok ezer kilóméter távolság ellenére teljesen átjött az energikus, lendületes személyisége. Felejthetetlen élmény volt számomra. Hálásan köszönöm!”

Bokor Bea – Közösségi média szakértő, Új-Zéland

Előadásaim

“Nagyon szeretem Attila előadásait! Izgalmasan és lendületesen magyaráz el egy-egy témát asztrológiai szempontból. Nagyon nagy tudása van, mindig meglep, hogy mennyire jól látja összefüggésében az aktualitásokat és párhuzamba hozza a múlt eseményeivel. Előadásait humorral fűszerezi és úgy formálja mondanivalóját, hogy mindenki megértse. Igyekszem mindig ott lenni előadásain, mert feltölt energiával, lendülettel, nagy élményt nyújt számomra.”

Somlai Zsófia – Jógaoktató, Budapest

Asztrológiai iskolám

“Szeretettel ajánlom Dévai E. Attila asztrológus tanárom, mesterem képzéseit. Mi (a Mérlegek) a férjemmel egy előadáson találkoztunk Attilával és olyan hatást gyakorolt ránk hogy azonnal bejelentkeztünk a következő oktatására. 4 évig tanultunk nála mindketten, és egy olyan egységes világképet adott át ami azóta is átjárja a hétköznapokat, segít megérteni az eseményeket ami körülöttünk történik. Az általa tanított analógiás gondolkodás a leghasznosabb tudást adja az élethez. Köszönöm.

Dr. Gergely Ákosné Tamás Mária, Vállalkozó, Kesztölc