Ikrek Nap -Nyilas Telihold

2018. 05. 29. 16:19

Érdekes állást hoz az idei Ikrek Telihold. A tengely – vagy, fordulópontok érintik mind a négy elemet és kardinális jegyekben vannak.
Kiemelt fordulatoknak, döntéseknek nézhetünk elébe. Mérleg ASC – Bak IC – Kos Desc – Rák MC.

Ez időszakban beszólásokkal megpróbálnak kibillenteni egyensúlyunkból de őrizzük meg egyensúlyunkat.
Családunkban is váratlan feszültségek adódhatnak, ám elkerülhetjük az elhamarkodott döntést, veszekedést, ha mindent megbeszélünk.

Külvilágunkban a gyors, kapkodó követelőzések nem időszerűek. Haladásunk, feladatunk a diplomatikus családias légkör megteremtése. Ehhez azonban ki kell mozdulnunk megszokott állapotunkból– Az Oroszlán Karma kimarad a támadottságból így, ha elég fejlettek vagyunk hozzá, tudunk uralkodni önmagunkon s a szituáción.

Ábrák:
Yod, az Isten ujja épp a bölcsességre és idő engedésére mutat. Képesek vagyunk alaposan informálódni, uralni önmagunkat és levonni a bölcs következtetést.

Egy látványos Víz elemű Királytrigon is van a képletben. Itt a három vizes jegyből most a Skorpió Jupiter a cselekvés, Test jelölője, a Halak Neptun a Lélek és érzelemvilág helyzetét mutatja, és ez esetben a Rák Vénusz a Szellemi térfélen a Tudat jelölője. Azt jelenti, hogy sikerrel engedhetjük el a kellemetlen helyzeteket, szituációkat magunk körül, alkalmazkodunk a felmerülő helyzetekhez, de ezek nem befolyásolják az érzetünket, szeretetünk és érzelmeink pozitív emberekre irányul. Hitünket, önbecsülésünket emeli a diplomatikus, hátunkat fedező tudatos gondolkodás.

Sok sikeres döntést kívánok!
Dévai Elemér Attila – a Csillagfejtő