Oroszlán Újhold

2018. VIII. 11. 11:57

Oroszlán Újhold van, tehát sötét az éjszaka, mert nappal a Nappal együtt jár a Hold, így jobban látjuk a hulló csillagokat is.

Az Oroszlán jegy szilárd tűz, alapvetően is elvár, kivár, nem egy pörgős karakter, de ha valamit elhatároz, akkor azt végig is viszi. 
Most az Oroszlán jegyben a Nap és Hold Fővilágosítókon kívül még a Merkúr, a haladási irány (MC) és a Felszálló Holdcsomópont is benne jár.
Több támadást is kap e csoportosulás, a halogatástól (Bika Uránusz) és a problémák és nehézségek magunkkal hurcolásától (Skorpió Jupiter). Aki elkezdte az elengedés, túllépés, tovább lépés folyamatait a két héttel ezelőtti látványos Holdfogyatkozással egybeeső Teliholddal arra még akkor is pozitív lehetőségek várnak, ha nem látta e égi jelenséget, mert borús volt az ég.

Azok azonban, akik halogatták s halogatják a mai napig a sorszerű felvállalásokat számíthatnak rá, hogy a le nem rendezett, elmaradt dolgok földi-fizikai síkon újra szembe köszönnek s kikényszerítik, hogy törődjünk velük, rendezzük le s tapasztaljuk meg hátralékainkat. 
Könnyebb elébe menni szabad akarattal egy-egy kevésbé vágyott feladatnak, mert a feldolgozás saját küzdőterünkön, saját tempónkban történhet meg. A halasztgatás, tologatás azért veszélyes, mert a sors a visszamaradt dolgokat újra elénk teríti váratlanul s nem a mi harcmezönkön, és nem a mi tempónkban.
Több hátráló bolygó erre figyelmeztet, ezért vessünk számot feladatainkkal, állítsunk fel egy fontossági sorrendet s akkor sikerrel tudunk eredményeket elérni.
Ha már Oroszlán hava van, uraljuk saját sorsunkat!
Ha tettszett az írásom, előre is megköszönöm a megosztásokat.

Sok sikeres döntést kívánok!
Dévai Elemér Attila – a Csillagfejtő