Oroszlán Nap Vízöntő Telihold Holdfogyatkozással

2018. VII. 27. 22:20

E pillanatban az égbolton az Oroszlánban járó Nap épp szemben áll a Vízöntőben lévő Holddal, de a közéjük beforduló Földünk takarja a Holdat egy rövid időszakra. Így Holdfogyatkozás látható ma a tiszta égbolton.
Ez időpontban a Halak vége a felkelő csillagkép. A kezdet, az I. házban a Kos jegyben látható. Ez azt is jelenti, hogy a régi magunkkal hurcolt sodródásainkat (Halak miatt) most tudjuk a megújuló Telihold segítségével megváltoztatni, pozitívvá, sikeressé tenni.

A Hold az égbolton együtt áll a hátráló Marssal, tehát magunkkal hurcolt halogatott gondjainkat is munkával, körültekintő hozzáállással most lesz erőnk reformálni. 
Sikeres lehet az új munkakezdés, érzelmi problémák elengedése s ki-ki a maga szintjén saját reformjaival most tudja későbbi egzisztenciáját, elismertségét kialakítani. (Bak Szaturnusz jó szögben)

A szerelmeseknek is jó ez az időszak, nem csak látszat, külsőség terén, hanem a valóságban is képesek párjuk érzéseihez alkalmazkodni, közös élményeket szerezve gazdagítani, emelni kapcsolatuk szintjét.

Használjuk ki a Telihold utáni időszakot! Éteri rezgésektől gazdagodva sikerül tovább lépnünk Önmagunkért.

Ha tetszett az írásom, előre is köszönöm a megosztásokat.

Dévai Elemér Attila – a Csillagfejtő