Utazási asztrológia

Az utazási horoszkóp fontossága

Gyakran kérdezik tőlem, mire jó a horoszkóp? Gyakorlati, életviteli helyzetekre jeleznek – e megoldást az égbolt csillagai? A válaszom igen. Mert nem csak a születési adottságokat mutathatja a horoszkóp képlet, hanem az éves égbolti térkép, a Szolár az adott év helyzeteit is jelzi. Így a vállalkozás, továbbtanulás, vagy hosszabb út esetén is lehet kérni az égbolt jelzéseit.

Mi a közelmúltban Csehországba utaztunk. Erre az indulásra egy kedvező égi állást, Tranzitot kerestem, mely arra volt állítva, amikor az ajtót vagy a kertkaput bezárjuk magunk mögött. Nehéz keresés volt, mert sok horoszkóp képletet kellett megnézni az Ikrekben /közlekedés, út/ járó Mars bolygó / erő/ rossz szögei miatt, ami rossz szöget vetett a Neptunusszal / ködöt, átláthatatlanságot jelent támadott pozícióban/. Végül sikerült egy olyan kedvező égbolti állást – Tranzitot/ átfutó mozgó időpont/ keresnem, olyan időpontot, ami a nemzetközi – távolsági busz indulásával is harmonizált.

A képletet léptetve a Mars támadottságát beléptettem a „Zártságok” Házába s megjegyeztem ezt az időpontot. Ezt a horoszkóp képletet rávetítettem a magunkéra, így sem mutatott ránk veszélyt. Ez az Időpont 2023. 03. 11. – 10 : 15’ lett. Ekkor indultunk el a kertkaput bezárva a busz pályaudvarra. Utunk során mi is átmentünk 3x is a homokviharon, mint egy tejbegríz alagúton, de a jó sofőreinknek, s a kedvező égbolti állásnak köszönhetően átjutottunk a veszélyes zónán.

A Bicske – Tatabánya közötti útszakaszon később áthaladóknak már nem volt ilyen szerencséjük. 2023. 03. 11.- 14 : 00′ : 51″’ körül ebben a drámai homokviharban vagy negyven jármű összeütközött s jó néhány kiégett. Az égbolt mozgásával az Ikrek jegy végén járó támadott Mars belépett a „Támogatók és akadályozók” Házába, a támadó Neptunusz pedig a „Halálos nehézségek és félelmek” Házába. Valószínű az első jármű vezetője megijedt, s beletaposott a fékbe, s az utána következők pedig belerohantak. Sajnos egy haláleset is történt, de Isten irgalmából a többiek megmenekültek.

Szerintem a kárvallottak nem voltak felkészülve az afrikai jellegű homokviharra, s biztosan nem nézték meg saját indulásuk asztrológiai képletét.

Ezért érdemes szakemberrel megnézetni hosszabb utazás előtt az indulás időpontjának horoszkóp képletét, és ezt rávetíteni az utazókra is.

Utazás tervezése előtt szívesen elkészítem a horoszkópot, legyen felhőtlen és könnyű a pihenés, nyaralás!

Várom a megbízást a devaihoroszkop@gmail.com email címemre. Az indulás pontos időpontját és helyszínét küldd el nekem.

Dévai Elemér Attila, a Csillagfejtő